Коктейль Boulevardier з’явився у 1920-х роках у Парижі. Його придумав американський письменник Ерскін Гвінн, засновник журналу Boulevardier. Цей напій став європейською відповіддю на класичний Negroni, у якому джин замінили на бурбон, надаючи коктейлю глибини, тепла та ноток ванілі.
Рецепт приготування (на 1 порцію):
40 мл бурбону
40 мл аперитиву Campari
40 мл червоного солодкого вермуту
Спосіб приготування:
Наповніть стакан льодом (не входить до набору).
Додайте всі інгредієнти.
Добре перемішайте барною ложкою.
Перелийте в охолоджений келих (типу Old Fashioned або Nick & Nora).
Прикрасьте цедрою апельсина або апельсиновим твістом (не входить до набору).
Порада: До коктейлю ідеально підійдуть апельсиновий твіст, лід великої фракції або скляні кубики для охолодження, які можна придбати окремо.
Бажаєте здивувати друзів або поринути у світ класичних коктейлів? Набір Boulevardier — ваш ідеальний вибір.
Коктейльний набір Boulevardier / Бульвард’є (17 порцій)
Коктейль Boulevardier з’явився у 1920-х роках у Парижі. Його придумав американський письменник Ерскін Гвінн, засновник журналу Boulevardier. Цей напій став європейською відповіддю на класичний Negroni, у якому джин замінили на бурбон, надаючи коктейлю глибини, тепла та ноток ванілі.
Рецепт приготування (на 1 порцію):
40 мл бурбону
40 мл аперитиву Campari
40 мл червоного солодкого вермуту
Спосіб приготування:
Наповніть стакан льодом (не входить до набору).
Додайте всі інгредієнти.
Добре перемішайте барною ложкою.
Перелийте в охолоджений келих (типу Old Fashioned або Nick & Nora).
Прикрасьте цедрою апельсина або апельсиновим твістом (не входить до набору).
Порада: До коктейлю ідеально підійдуть апельсиновий твіст, лід великої фракції або скляні кубики для охолодження, які можна придбати окремо.
Бажаєте здивувати друзів або поринути у світ класичних коктейлів? Набір Boulevardier — ваш ідеальний вибір.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.